JOBBER BÅ RØVÆR KULTURHOTELL

05/05/2021

På jakt etter ny spennende jobbmulighet:

BLI MED Å SKAPE GODE OPPLEVELSER PÅ RØVÆR!

ER DU DEN VI LETER ETTER?


På eksotiske Røvær kan Røvær kulturhotell AS tilby fast arbeid hvor oppgaven er å bidra til å skape gode lokale opplevelser for våre gjester. 

Vi søker nå etter nye medarbeidere med god serviceinnstilling i ryggmargen. Ny kokk/kjøkkensjef står høyt på ønskelisten, men også andre med bakgrunn fra hotell/serveringsbransjen. 


Fjernt men likevel nær for de fleste ligger øya vår bare 25 minutter med hurtigbåt fra Haugesund. Over 300 holmer og skjær, og bare ca 80 fastboende. 

Men vi har skole, barnehage og entusiastiske innbyggere som har satset på at mange flere skal få oppleve vårt skattkammer.

Med eget hotell, havbrukssenter med overnattingsrom og Røvær sjøhus som gjennom sommerhalvåret huser leirskole og sommerkafe, har vi mange muligheter for å tilrettelegge opphold hos oss med ulike unike opplevelser.
Vårt primære ønske er at medarbeidere bosetter seg på øya. Men dette er ikke et krav, og med 8-10 hurtigbåtavganger pr. dag gir dette mange muligheter.
Vi er en liten organisasjon med 5-6 årsverk. Sommerhalvåret er høysesong, men med drift av Røvær Havbrukssenter, fasilitering av leirskole og en rekke arrangementer prøver vi å holde drift hele året. Stå på humør, service og vise glede i hverdagen er viktig hos oss. Det smitter ofte til gjestene.
Interessert?
Mer informasjon om stillingsinnhold og muligheter får du ved å ta kontakt. 
Du finner mer om Røvær og oss på vår hjemmeside.